Τι είναι το my.cat.com;

Τι είναι το Cat® Customer Portal;

Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που αφορούν τα μηχανήματα σας και προέρχονται από διάφορες πηγές (εγγυήσεις, Vision Link, αναλύσεις λιπαντικών CAT®, S•O•S, ιστορικό  επισκευών & συντηρήσεων) συγκεντρώνονται τώρα σε μια ιστοσελίδα με δυνατότητα μορφοποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Προσφέρεται δηλαδή μια εποπτική εικόνα του εξοπλισμού σας, με παράλληλη δυνατότητα για άμεση ενημέρωση σχετικά με υπηρεσίες, προσφορές και εμπορικά προγράμματα που διατίθενται από την ΕΛΤΡΑΚ. 
 
Εισαγωγή στο My.Cat.Com

Μάθετε τα πάντα για το νέο My.Cat.Com, την ιστοσελίδα που συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα των μηχανημάτων των πελατών σε ένα μέρος, απλά με ένα log in. Με αυτόν τον τρόπο έχετε ανά πάσα στιγμή εύκολη πρόσβαση σε σημαντική πληροφόρηση σχετικά με τον στόλο σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, ώστε να μπορείτε να πάρετε έξυπνες αποφάσεις σχετικά με τα μηχανήματά σας και την επιχείρησή σας.

 

Οργανώστε την ημέρα σας μέσω του My.Cat.Com

Η οργάνωση της ημέρας και ο καθορισμός των καθηκόντων της ομάδας σας γίνεται εύκολη υπόθεση με το My.Cat.Com. Τι γίνεται, όμως, αν δεν κάνετε χρήση του My.Cat.Com; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να δείτε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει χωρίς αυτό.

 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποιο Εγχειρίδιο Λειτουργίας & Συντήρησης, αναζητήστε το, στο My.Cat.Com

Εάν χρειάζεστε ένα Εγχειρίδιο Λειτουργίας & Συντήρησης για το Cat® μηχάνημα σας, το My.Cat.Com, κάνει εύκολη την πρόσβαση σε online ενότητες, για να αγοράσετε ένα καινούργιο. Τι γίνεται όμως αν δεν κάνετε χρήση του My.Cat.Com; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο δείτε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει χωρίς αυτό.

 

Αποτελέσματα από το Πρόγραμμα Ανάλυσης S•O•S μέσω του My.Cat.Com

Όταν χρησιμοποιείτε το My.Cat.Com, είναι εύκολο να ορίσετε καθήκοντα και να προγραμματίσετε την συντήρηση/επισκευή, με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από το Πρόγραμμα Ανάλυσης S•O•S. Τι γίνεται όμως αν δεν κάνετε χρήση του My.Cat.Com; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να δείτε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει χωρίς αυτό.

 

Βελτιώστε την αποδοτικότητα σας μέσω του My.Cat.Com

Η διαχείριση της επιχείρησής σας - συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων και του ανθρώπινου δυναμικού σας - είναι εύκολη υπόθεση με το My.Cat.Com. Τι γίνεται όμως αν δεν κάνετε χρήση του My.Cat.Com; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να δείτε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει χωρίς αυτό.

 

Συνεργασία με πολλούς αντιπροσώπους της Cat® στο My.Cat.Com

Εάν συνεργάζεστε με πολλούς αντιπροσώπους της Cat®, το My.Cat.Com θέτει όλο το ιστορικό των συναλλαγών σας διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα , 7 ημέρες την εβδομάδα. Τι γίνεται όμως αν δεν κάνετε χρήση του My.Cat.Com; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να δείτε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει χωρίς αυτό.

 

Χρησιμοποιώντας το Cat® Daily στο My.Cat.Com

Ανακαλύψτε πώς το Cat® Daily στο My.Cat.Com μπορεί να σας προσφέρει  όλα τα απαραίτητα δεδομένα που χρειάζεστε για τον εξοπλισμό σας – την τοποθεσία, τις ώρες και την κατάσταση του εξοπλισμού σας- για να έχετε ακριβή εικόνα ολόκληρου του στόλου σας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα κόστη και να βελτιώνετε τις λειτουργίες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να διαχειρίζεστε τα δεδομένα του εξοπλισμού σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, απλά με ένα log in.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ!