Προϊόντα Caterpillar

Η Caterpillar είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστικός οίκος παγκοσμίως με ειδίκευση σε μία ποικιλία τομέων, όπως είναι τα λατομεία, τα ορυχεία και οι κατασκευές (προωθητές γαιών, ισοπεδωτές γαιών, υδραυλικοί εκσκαφείς, αποξέστες γαιών, φορτηγά βαρέως τύπου, φορτωτές, φορτωτές-εκσκαφείς, τηλεσκοπικοί και μικροί φορτωτές τύπου SSL), η υδροπρόωθηση (ναυτικοί κινητήρες), η ηλεκτρική ενέργεια (γεννήτριες) καθώς και οι αποθηκεύσεις – διακίνηση υλικών (ανυψωτικά, περονοφόρα).


Περισσότερα από 300 είδη μηχανημάτων – με μεγάλη ποικιλία σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως diesel και φυσικό αέριο - είναι στη διάθεση των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών. Καινούργια ή μεταχειρισμένα, διαθέσιμα για μακροχρόνιες μισθώσεις και επινοικίαση, συνοδεύονται από πλήρη σειρά ανταλλακτικών, ολοκληρωμένο service, , προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις 360°.


Η ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί πρωταρχική μέριμνα τόσο κατά τη διάρκεια της πώλησης - με εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του καταναλωτή και τις εξελίξεις της αγοράς - όσο και μετά την πώληση, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αξιοποίηση και απόδοση της αγοράς στο μέγιστο.