Προφίλ

Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ αποτελείται από τέσσερεις εταιρίες: την ΕΛΤΡΑΚ, την ELTRAK Bulgaria, την ΕΛΑΣΤΡΑΚ και την ΕΛΤΡΕΚΚΑ.

Η ΕΛΤΡΑΚ πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό Επιχειρηματικό Περιβάλλον από το 1982, όπου και αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση της Caterpillar, της οποίας η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει τα εξής: χωματουργικά μηχανήματα, ναυτιλιακές μηχανές, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ανυψωτικά, παλετοφόρα και περονοφόρα μηχανήματα. Παράλληλα η ΕΛΤΡΑΚ αντιπροσωπεύει τη μάρκα Palfinger που περιλαμβάνει γερανούς, αρπάγες, πόρτες, ναυτικούς γερανούς και τη JLG με ανυψωτικές πλατφόρμες. Τέλος, η ΕΛΤΡΑΚ διαθέτει στην ελληνική αγορά την πλήρη σειρά ανταλλακτικών για όλα τα παραπάνω καθώς αναλαμβάνει και την αντίστοιχη επισκευή. 

Η ELTRAK Bulgaria έχει αναλάβει από το 2006, με ιδιαίτερη επιτυχία την ίδια δραστηριότητα για την περιοχή της Βουλγαρίας, την οποία «κατακτά» με γοργούς ρυθμούς καθώς η χώρα βρίσκεται σε περίοδο ανάπτυξης.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ εντάσσεται στον Όμιλο ΕΛΤΡΑΚ το 2001, αντιπροσωπεύοντας επισήμως στην ελληνική αγορά την κορυφαία μάρκα ελαστικών, Bridgestone. Η Bridgestone είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο και φημίζεται για τις κορυφαίες επιδόσεις και την ασύγκριτη ασφάλεια, που παρέχει μέσω των προϊόντων της, τα οποία καλύπτουν όλο το εύρος των τροχοφόρων οχημάτων.

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ σχηματίζεται το 1997 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και μοτοσικλετών στην Ελλάδα, διαθέτοντας εκτεταμένη γκάμα εξαρτημάτων, γνήσιων & aftermarket, λιπαντικών καθώς και υλικών επαναβαφής.  

Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει σε εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις και εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, προκειμένου να συνεχίζει να πρωτοπορεί και να διατηρέι την ηγετική του θέση στην αγορά. Το πολυτιμότερο στοιχείο του Ομίλου, ωστόσο, είναι οι έμπειρες ομάδες συνεργατών που απαρτίζουν τους πολυσχιδείς τομείς της επιχείρησης και που με την τεχνογνωσία τους κάνουν την ουσιαστική διαφορά.

Σκοπός, Πολιτική Ποιότητας & Αξίες 

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε, ανά πάσα στιγμή και απρόσκοπτα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόοδο και την εξέλιξή τους. 

Στον Όμιλο ΕΛΤΡΑΚ η ποιότητα κατέχει πρωταρχικό ρόλο καθώς αποτελεί σημαίνων συστατικό της καθημερινότητάς μας. Η ποιότητα άλλωστε αποτελεί βασικό μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας και είναι αυτή που καθορίζει σε συνδυασμό με τις αξίες μας, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε. 

Το σύνολο των ενεργειών και λειτουργιών του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου για να υποστηρίξει τις θεμελιώδεις αξίες που διέπουν τον Όμιλο μας, από σύστασής του:

  • Καινοτομία (Innovation)
  • Τελειότητα (Excellence)
  • Ομαδικότητα (Team-Work)
  • Ακεραιότητα (Integrity)
  • Απόδοση (Performance)