Ανυψωτικά - Παλετοφόρα - Περονοφόρα

Τα ανυψωτικά – περονοφόρα μηχανήματα Caterpillar λύνουν τα χέρια των επαγγελματιών στον τομέα της διακίνησης υλικών, προσφέροντας ευρεία ποικιλία επιλογών με υψηλή παραγωγικότητα, αντοχή και λειτουργικότητα. Όλη η σειρά των ανυψωτικών – περονοφόρων Caterpillar κατασκευάζεται στη Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία και πέραν της πώλησης, διατίθεται επίσης για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση, συνοδεύεται δε από συμβόλαιο συντήρησης και επισκευών, με υποστήριξη από υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.   

Κατηγορίες ανυψωτικών – περονοφόρων μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα:

  • Περονοφόρα ανυψωτικά αντίβαρου Caterpillar
  • Πετρελαιοκίνητα περονοφόρα / ανυψωτικά (1.50 – 16.00 τόνων)
  • Υγραεριοκίνητα περονοφόρα/ ανυψωτικά (1.50 – 5.00 τόνων)
  • Ηλεκτροκίνητα περονοφόρα αντίβαρου (1.00 – 5.50 τόνων)
  • Ανυψωτικά (και παλετοφόρα) μηχανήματα αποθήκης Caterpillar

 

  • Ανυψωτικά μηχανήματα στοίβαξης (Stackers)

Τα ανυψωτικά μηχανήματα στοίβαξης της Caterpillar είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δίνουν λύσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, Τα μοντέλα της σειράς Ί΄παρέχουν τη δυνατότητα αρχικής ανύψωσης από το έδαφος για εργασίες πάνω σε ράμπες. Τα μοντέλα της σειράς ‘S’ είναι εξοπλισμένα με ανοιχτά πόδια στήριξης για τον χειρισμό παλετών κλειστών και από τις τέσσερις πλευρές. Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα: α) Ανυψωτικά πεζού χειριστή, β) Ανυψωτικά με πλατφόρμα, γ) Διπλής στοίβαξης με πλατφόρμα και δ) Ανυψωτικά όρθιου χειριστή.

  • Χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα (Pedestrian & Ride On Pallet Tucks)

Τα αθόρυβα και πανίσχυρα αυτά παλετοφόρα είναι ιδανικά για τη μεταφορά φορτίων. Τα μηχανήματα αυτά κινούνται με ηλεκτροκινητήρα AC και διαθέτουν άριστη πρόσφυση πάνω σε ράμπες, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση οπισθοχώρησης, ακόμα και όταν είναι φορτωμένα. Υπάρχουν επίσης διάφορες επιλογές κινητήριων τροχών ή τροχών φορτίου, ώστε να καλύπτονται όλες οι εφαρμογές. Διαθέσιμα σε μοντέλα πεζού χειριστή, με πλατφόρμα, καθιστού χειριστή και όρθιου χειριστή, τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της Caterpillar αποτελούν την ιδανική λύση για τις ανάγκες της αποθήκης σας.

  • Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών (Order Pickers)

Είτε η συλλογή γίνεται σε χαμηλό, είτε σε μεσαίο, είτε σε μεγάλο ύψος, τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών της Caterpillar παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, γιατί; Διότι υπάρχει ένα μηχάνημα για κάθε ξεχωριστή εφαρμογή και επειδή όλα τα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα με βασικό γνώμονα την άνεση του χειριστή. Όσο πιο άνετα εργάζεται ο χειριστής, όσο πιο εργονομικά είναι τα χειριστήρια, τόσο καλύτερη είναι η συλλογή των παραγγελιών και τόσο μεγαλύτερος ο όγκος εργασίας που διεκπεραιώνεται σε κάθε βάρδια. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα: α) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών χαμηλού επιπέδου, β) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών μεσαίου επιπέδου και γ) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών υψηλού επιπέδου.

  • Ανυψωτικά στενών διαδρομών (Reach Trucks)

Σχεδιασμένα με γνώμονα τις παραμέτρους που έχουν πρωτεύουσα σημασία όπως ποιότητα & αντοχή και άνεση του χειριστή, τα ανυψωτικά της σειράς NR-N διαθέτουν κορυφαία ανυψωτική ικανότητα, ευρύχωρη καμπίνα χειριστή, βελτιωμένη εργονομία και τον ιστό ‘powerRamic’ με τους υδραυλικούς κυλίνδρους ενσωματωμένους στον ιστό, ώστε να βελτιώνετε σημαντικά η ορατότητα του χειριστή από το έδαφος έως το ανώτερο επίπεδο εργασίας. Τα μηχανήματα διαθέτουν σύστημα εκκίνησης με κωδικό ΡΙΝ για έως και 30 διαφορετικούς χειριστές, που εμποδίζει επίσης τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Επιπλέον, ο τεχνικός έχει στη διάθεσή του να ρυθμίσει έως και 25 παραμέτρους, προσαρμόζοντας το μηχάνημα στις ικανότητες ή ανάγκες του εκάστοτε χειριστή.

Πρόγραμμα συντήρησης

Η έγκαιρη συντήρηση από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της ΕΛΤΡΑΚ μπορεί να μειώσει τον χαμένο χρόνο και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας. Τα προγράμματα μας διασφαλίζουν έγκαιρο και επαγγελματικό σέρβις, παρέχοντας στους πελάτες ακριβή περιγραφή του κόστους και πλήρη έλεγχο των εξόδων λειτουργίας. Παράλληλα με τη μεγιστοποίηση της αξίας μεταπώλησης των μηχανημάτων, τα προγράμματα αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να βελτιώνουν την απόδοση των περονοφόρων, να βελτιστοποιούν τη χρήση τους και να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα των εργασιών. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αποθεμάτων ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και μοντέλα ανυψωτικών μέσω των κεντρικών αποθηκών και υποκαταστημάτων μας. Ανταλλακτικά που δεν είναι αμέσως διαθέσιμα, παραδίδονται εντός 24 ωρών από την παραγγελία.

Εγγύηση μηχανημάτων

Όλα τα μηχανήματα καλύπτονται με 12μηνη εγγύηση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για 36 έως 60 μήνες με επιπλέον κόστος ή συμφωνητικό συντήρησης.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: CAT Lift Trucks