Ανταλλακτικά

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών της ελληνικής αγοράς σε ανταλλακτικά Caterpillar, η ΕΛΤΡΑΚ διατηρεί εκτεταμένο απόθεμα και μάλιστα στο σύνολο των υποκαταστημάτων της. Πέραν της κεντρικής αποθήκης στην Κηφισιά (23.000 κωδικοί), οι συνεργάτες μας μπορούν να βρουν ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη (6.000 κωδικοί), στο Ηράκλειο (3.000 κωδικοί), στη Λάρισα (3.000 κωδικοί), στην Πάτρα (6.000 κωδικοί) και στην Πτολεμαΐδα (6.000 κωδικοί). Η άμεση διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά - από την κεντρική μας αποθήκη - φτάνει το 80%, ενώ η καθημερινή επικοινωνία με τις εγκαταστάσεις της Caterpillar στο Grimbergen (Βέλγιο), έχει ως αποτέλεσμα η διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά εντός 24ωρου να αγγίζει το 96%.

Η ΕΛΤΡΑΚ προσφέρει την πλήρη σειρά των ανταλλακτικών Caterpillar. Εκτός από ανταλλακτικά προληπτικής συντήρησης (φίλτρα, λιπαντικά, αντιψυκτικά - αντιδιαβρωτικά) και βασικά, αναλώσιμα ανταλλακτικά (μαρκούτσια, νύχια, μπαταρίες, λάστιχα για φορτωτάκια κλπ), το εύρος των ανταλλακτικών καλύπτει κάθε πιθανή επισκευή:

  • Μηχανής: έμβολα, χιτώνια, βαλβίδες, ελατήρια, μέταλλα, μπεκ, κ.λ.π
  • Συστήματος μετάδοσης: σασμάν, διαφορικά, τελικές κινήσεις, φρένα, torque converter, κ.λ.π.
  • Υδραυλικών: αντλίες, υδραυλικά μοτέρ, χειριστήρια, στεγανά μπουκαλών, βαλβίδες, κ.λ.π.
  • Συστήματος κυλίσεως:καδένες, πέδιλα, ράουλα, τεμπέληδες, τομείς sprocket, πεδιλόβιδες, κ.λ.π.

Οι κωδικοί ανταλλακτικών Caterpillar συμπληρώνονται από τους οίκους Classic (ανταλλακτικά για παλαιά μηχανήματα) και Reman (ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά)

Η εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής διαθεσιμότητας του συνόλου των ανταλλακτικών σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι μόνο μια από τις ενέργειες της ΕΛΤΡΑΚ, αντάξιες του ονόματος και του επιπέδου Caterpillar.

Συνεπείς στην επιδίωξη μας για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, διευρύνουμε το δίκτυό μας, επενδύουμε σε εξοπλισμό (υδραυλικές πρέσες σε Αθήνα –Θεσσαλονίκη που δίνουν τη δυνατότητα άμεσης κατασκευής μαρκουτσιών), ενώ αναγνωρίζοντας την ανάγκη των πελατών μας για ποιοτική και οικονομικότερη συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτω, προσφέρουμε εκπτωτικά προγράμματα που εξαπλώνονται σε όλο και μεγαλύτερο εύρος ανταλλακτικών.

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία Β2Β προσθέτει στην ευελιξία που απαιτείται στην εποχή μας. Με 24/7 πρόσβαση σε πληροφορίες, άμεση παρακολούθηση διαθεσιμότητας και παραγγελίας, προσωποποιημένες υπηρεσίες (επιλογή τρόπου και τόπου παράδοσης, δυνατότητα σύνδεσης με το ERP σας, εξατομικευμένη τιμολογιακή πολιτική, διαβαθμισμένη πρόσβαση, πρόσβαση σε οικονομικά στοιχεία και παραστατικά), εύχρηστα εργαλεία αναζητήσεων ανταλλακτικών και λειτουργικό από κάθε πλατφόρμα, μέσα σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον προσφέρει τις λύσεις που χρειάζονται για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και προσαρμοστικότητα σε όλες τις ανάγκες (Ψηφιακές Υπηρεσίες ΕΛΤΡΑΚ).