Προφίλ ΕΛΤΡΑΚ

Η ΕΛΤΡΑΚ αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Caterpillar στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στις πωλήσεις και την μετέπειτα τεχνική υποστήριξη ολόκληρης της σειράς των προϊόντων Caterpillar, όπως τα χωματουργικά και ανυψωτικά μηχανήματα, τις γεννήτριες και τις ναυτιλιακές μηχανές. Η ΕΛΤΡΑΚ είναι επίσης αντιπρόσωπος της JLG με τις πλατφόρμες εναερίου εργασίας, της MaK με τα ναυτικά μηχανήματα καθώς και της Palfinger με τα συστήματα ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων. Η έδρα της ΕΛΤΡΑΚ βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, για άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Χωματουργικά μηχανήματα: Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει: Αρθρωτά Φορτηγά, Εκσκαφείς-Φορτωτές, Φρέζες Ασφάλτου, Συμπυκνωτές Γαιών, Υδραυλικούς Εκσκαφείς, Ισοπεδωτές Γαιών, Ερπυστριοφόρους Φορτωτές, Φορτηγά Βαρέως Τύπου, Μηχανήματατα Οδοποιίας, Ερπυστριοφόρους Πλευρικούς Γερανούς, Αποξέστες Ασφάλτου, Μικρούς Φορτωτές, Τηλεσκοπικούς Φορτωτές, Ερπυστριοφόρους Προωθητές Γαιών, Ελαστικοφόρους Εκσκαφείς, Ελαστικοφόρους Φορτωτές.

Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη: η ΕΛΤΡΑΚ ειδικεύεται στις πωλήσεις, συντηρήσεις και ενοικιάσεις γεννητριών και ανταλλακτικών Caterpillar. Διαθέτει μία ευρεία σειρά προϊόντων, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την πλήρη κατηγορία γεννητριών, prime ή standby. 

Ναυτικές μηχανές: μηχανές για επιβατηγά οχηματαγωγά, μεγάλα επιβατηγά, σκάφη αναψυχής, μεγάλα γιώτ και λοιπά. Οι εφαρμογές των ναυτικών κινητήρων MaK δίνουν την δυνατότητα χρήσης βαρύ πετρελαίου (180-700cst). Η Caterpillar και η ΜaΚ καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ηλεκτρομηχανών από 11KW εώς 8.000KW για όλες τις προηγούμενες εφαρμογές. 

Ανυψωτικά - Παλετοφόρα - Περονοφόρα: Η ΕΛΤΡΑΚ διαθέτει την πλήρη σειρά ανυψωτικών και περονοφόρων μηχανημάτων διακίνησης υλικών Caterpillar

Μεταχειρισμένα μηχανήματα: Η ΕΛΤΡΑΚ, προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης Μεταχειρισμένων Μηχανημάτων, που ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Caterpillar. Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση στα προϊόντα Caterpillar, σε συνδυασμό με την υψηλών προδιαγραφών κάλυψη των αναγκών σας μετά την πώληση, αποτελούν βασικά κριτήρια επιλογής.

Ενοικίαση: Η ΕΛΤΡΑΚ, επιδιώκοντας την καλυτέρη εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτει προς ενοικίαση μεγάλο εύρος μηχανημάτων έργων, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, ανυψωτικών μηχανημάτων, πλατφόρμων εργασίας καθώς και εξαρτημάτων εργασίας, για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σας, χωρίς την καταβολή πολύτιμου κεφαλαίου και χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για ανταλλακτικά ή service.