Πρόγραμμα Σεμιναρίων ΕΛΤΡΕΚΚΑ

Αναλογιζόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες υγιεινής που έχουν διαμορφωθεί με την εμφάνιση του κορωνοϊού COVID-19, αποφασίσαμε προς το παρόν την αναστολή του προγράμματος σεμιναρίων για τους μήνες Μάρτιο & Απρίλιο.  Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ελπίζουμε να επανέλθουμε σύντομα με συνέπεια στον ετήσιο προγραμματισμό μας.

 

 

Τεχνικό Σεμινάριο Castrol - Θεσσαλονίκη, 06 Νοεμβρίου 2019

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ σε συνεργασία με την Castrol, πραγματοποίησε με επιτυχία και σε ευχάριστο κλίμα ένα ακόμη σεμινάριο με θέμα Castrol: Λιπαντικά-Τεχνολογία, Προδιαγραφές, Χαρακτηριστικά. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06/11/2019 στις εγκαταστάσεις του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ στην Θεσσαλονίκη.

Τεχνικό Σεμινάριο Valeo - Λάρισα, 05 Νοεμβρίου 2019

Την Τρίτη 05/11/2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΛΤΡΕΚΚΑ στην Λάρισα, τεχνικό σεμινάριο με θέμα Valeo: Συμπλέκτης Επιβατικών Οχημάτων. Η θεματολογία που καλύφθηκε είναι:

  • Η εμπορική οπτική του συμπλέκτη
  • Βασικές αρχές λειτουργίας
  • Η υδραυλική απενεργοποίηση
  • Οι σφόνδυλοι μάζας νεά τεχνολογίας
  • Πρόγραμμα Valeo Classic
  • Διάγνωση Βλαβών
 

 

Παράδοση του Seat Ibiza 1.0 75HP στον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού "Ώρα να τραβήξετε τα βλέμματα"

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ μέλος του ομίλου AUTOHELLAS διεξήγαγε από την 01/07/2019 έως και την 07/09/2019 σε συνεργασία με την Valeo τον μοναδικό διαγωνισμό "Ώρα να τραβήξετε τα βλέμματα" και χάρισε μετά από κλήρωση ένα ολοκαίνουριο SEAT IBIZA 1.0 75HP Reference. Στην κλήρωση αναδείχθηκε νικήτρια η επωνυμία ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε.. Σήμερα 01/11/2019, ο κος Στρατουδάκης παρέλαβε το νέο του όχημα. Καλοτάξιδο!

 

   

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω