ΕΛΑΣΤΡΑΚ

 

Elastrakclub

Μόνο Προνόμια και Δώρα!

Το elastrakclub, το επί σειρά ετών επιτυχημένο πρόγραμμα παροχών και προνομίων, που προσφέρει η ΕΛΑΣΤΡΑΚ και συνοδεύει την αγορά ελαστικών, ανανεώνεται και προσφέρει:

 

1. Δωρεάν Αντικατάσταση λόγω ζημιάς: Ισχύει πέραν της εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει τα προϊόντα της Bridgestone/Firestone/Dayton και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την αγορά τεσσάρων ελαστικών για επιβατικά και 4x4 οχήματα*. Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο, ακόμα και στην περίπτωση που το «ατυχές γεγονός» έχει συμβεί με υπαιτιότητά σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.). Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα (1) έτος από την
ημερομηνία αγοράς, αφορά ένα (1) έως τέσσερα (4) ελαστικά και για αποκλειστικά ένα περιστατικό (μεμονωμένο συμβάν) ανά κωδικό μέλους. Σε περίπτωση που το ελαστικό επιδιορθώνεται, δεν ισχύει η παροχή της δωρεάν αντικατάστασης. Εσκεμμένη ενέργεια, που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα αντικατάστασης του elastrakclub.
Αντίγραφo της απόδειξης αγοράς των ελαστικών καθώς και της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, είναι απαραίτητα για τη δωρεάν αντικατάσταση.


2. Συμμετοχή σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων μέσω του elgifts: Ισχύει με την αγορά τουλάχιστον δύο ελαστικών Bridgestone/Firestone/Dayton για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες οχημάτων. Η συμμετοχή στις κληρώσεις ξεκινά από τον επόμενο μήνα, του μήνα αγοράς των ελαστικών σας. Θα προκαλούμε την τύχη σας με πλούσια δώρα για πολλούς νικητές. Το elastrakclub κατάστημα που επιλέξατε, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία της ηλεκτρονικής σας εγγραφής, δίνοντάς σας ένα προσωπικό κωδικό μέλους. Με αυτόν τον κωδικό έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική σελίδα www.elastrakclub.gr, όπου θα ενημερώνεστε για τα δώρα που κληρώνονται κάθε μήνα, καθώς και τα αποτελέσματα των κληρώσεων. Θα βρείτε επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά που αγοράσατε καθώς και εφαρμογές για την σωστή συντήρησή τους.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και από το κινητό σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή elastrakclub, για  να έχετε άμεσα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.

 

Και μην ξεχνάτε: τα ελαστικά είναι η μόνη επαφή σας με τον δρόμο, γι’ αυτό φροντίστε τα!

 

Eπισκέπτεσθε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα κατάστημα elastrakclub για να ελέγξετε την κατάσταση των ελαστικών σας ως προς την πίεση αλλά και την φθορά του πέλματος.