ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Προφίλ ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι μέλος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα μηχανήματα Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982 και δημιουργήθηκε το 2001. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών, ως επίσημος αντιπρόσωπος των Bridgestone, Firestone & Dayton για την Ελλάδα, ενώ η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ διαθέτει στην αγορά ελαστικά για όλες τις κατηγορίες: από βιομηχανικά, χωματουργικά μηχανήματα και φορτηγά έως επιβατικά οχήματα / αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Η ομάδα της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, που είναι αμιγώς Ελληνική εταιρία, απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των ελαστικών και είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με άψογο επαγγελματισμό, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Οι σειρές ελαστικών Bridgestone, Firestone & Dayton είναι αποτέλεσμα του πάθους των ανθρώπων της Bridgestone για τελειότητα και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων οχημάτων για ασφάλεια και επιδόσεις με ακρίβεια. Οι επιδόσεις ακρίβειας και ασφάλειας εξασφαλίζονται άλλωστε μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας στο πρωτάθλημα της Formula 1. Στον τομέα της ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια, η ΕΛΑΣΤΡΑΚ συμμετείχε ενεργά τα τελευταία χρόνια στην παγκόσμια εκστρατεία οδικής ασφάλειας: Πριν οδηγήσεις, θυμήσου!, ενώ εξακολουθεί να θέτει την ασφάλεια ως άμεση προτεραιότητα. 

Τα ελαστικά Bridgestone / Firestone / Dayton προωθούνται μέσω ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων για την εγγύηση της ποιότητας και την άψογη εξυπηρέτηση. Το δίκτυο συνεργαζόμενων με την ΕΛΑΣΤΡΑΚ καταστημάτων ελαστικών καλύπτει όλη την Ελλάδα. Τώρα αγοράζοντας ελαστικά Bridgestone / Firestone / Dayton γίνεστε μέλος του elastrakclub και απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια και δώρα.

 
                                               
 
 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω