ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Αγόρασε ελαστικά Bridgestone και κέρδισε ένα αυτοκίνητο μέσω του προγράμματος Elastrakclub

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ, μέλος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που αντιπροσωπεύει τα μηχανήματα Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982 δημιουργήθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών, ως επίσημος αντιπρόσωπος των Bridgestone, Firestone & Dayton για την Ελλάδα.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ διαθέτει στην αγορά ελαστικά για όλες τις κατηγορίες: από βιομηχανικά, χωματουργικά μηχανήματα και φορτηγά έως επιβατικά οχήματα / αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Η ομάδα της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, που είναι αμιγώς Ελληνική εταιρία, απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των ελαστικών και κάνει τη διαφορά στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, προσθέτοντας αξία στην αγορά σας. Πώς;

Με το Elastrakclub*, ένα ευέλικτο και εξελισσόμενο πρόγραμμα δώρων και προνομίων - αποκλειστικά από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ - που συνοδεύει τα προϊόντα της Bridgestone/Firestone/Dayton και προσφέρει μόνο, χωρίς να ζητά πίσω τίποτα!


Τι κερδίζει ο καταναλωτής:

Περισσότερα...

Η Bridgestone στην BAUMA 2019

Η Bridgestone στην BAUMA 2019: Μία πρωτοποριακή γκάμα ελαστικών, προϊόντων και λύσεων

H Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, επιστρέφει στην BAUMA, την πλέον πρωτοπόρο έκθεση παγκοσμίως για τον κατασκευαστικό και μεταλλευτικό κλάδο με σκοπό να παρουσιάσει μια προσεκτικά επιλεγμένη σειρά προϊόντων ξεχωριστών και καινοτόμων ελαστικών, βιομηχανικών προϊόντων και στοχευμένων προτάσεων, που έχει αναπτύξει ειδικά για τις ανάγκες της βιομηχανίας.

Περισσότερα...

Η Bridgestone ολοκληρώνει την εξαγορά της TomTom Telematics

Η Bridgestone ολοκληρώνει την εξαγορά της TomTom Telematics

• Η εξαγορά αυτή επιταχύνει την ψηφιακή μεταμόρφωση της Bridgestone και το επίπεδο της ως ο επιθυμητός συνεργάτης σε ψηφιακές λύσεις αυτοκίνησης.

• Η συμφωνία επαναφέρει την TomTom Telematics ως το νούμερο ένα στην Ευρώπη και ως παγκόσμιο ηγέτη σε λύσεις διαχείρισης στόλου.

• Η ολοκλήρωση ακολουθεί την έγκριση από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες, τους μετόχους της TomTom καθώς και την θετική απάντηση από το συμβούλιο εργαζομένων.

Περισσότερα...

H Bridgestone κατακτά την κορυφή των εργοστασιακών τοποθετήσεων το 2018

Το 2018, η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, επιλέχθηκε ως προμηθευτής για περισσότερες από 120 νέες εργοστασιακές τοποθετήσεις στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Αυτό σημαίνει μία αύξηση άνω του 30%. Οι τοποθετήσεις κατανέμονται σε περισσότερα από 40 διαφορετικά μοντέλα από 15 διαφορετικούς κατασκευαστές.

Περισσότερα...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω