Η PALFINGER στην ψηφιακή εποχή

Βρισκόμαστε στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι ζωές μας, ο τρόπος εργασίας μας και οι συνήθειες μας αλλάζουν για πάντα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα στις αλλαγές των απαιτήσεων των πελατών μας. Εμείς στην PALFINGER ηγούμαστε των καινοτομιών και οδηγούμε τις αλλαγές με τρόπο ώστε να συμβάλουμε πάντα στη διαμόρφωση του μέλλοντος.
Στο νέο μας πρόγραμμα ψηφιοποίησης NEXCELLENCE, συγκεντρώνουμε τα ψηφιακά μας επιτεύγματα καθώς και τις νέες προσεγγίσεις, προϊόντα και υπηρεσίες μας προς όφελος των πελατών μας.
Σύμφωνα με την υπόσχεση της μάρκας μας ΓΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ (LIFETIME EXCELLENCE), η φιλοδοξία μας είναι να αναπτύξουμε άριστες λύσεις μαζί με τους πελάτες μας που διευκολύνουν την καθημερινή εργασία σε βάθος χρόνου.
Από την άποψη αυτή, η συνδεσιμότητα των προϊόντων μας είναι το κλειδί για την επιτυχία, καθώς και μια βασική προϋπόθεση για νέες, ακόμη πιο έξυπνες υπηρεσίες, όπως η προληπτική συντήρηση και η ανάλυση του στόλου των μηχανημάτων σε πραγματικό χρόνο.
Με το πρόγραμμα ψηφιοποίησης NEXCELLENCE, η εστίασή μας είναι πάντα στην προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Τα συστήματα και τα εργαλεία ψηφιακής βοήθειας όχι μόνο καθιστούν ευκολότερες τις διαδικασίες εργασίας, βελτιώνουν την υποστήριξη και υποστηρίζουν τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας - καθιστούν επίσης ασφαλέστερη την καθημερινή εργασία. Οι ψηφιακές λύσεις αποτελούν πάντα ένα θέμα για την PALFINGER αν παρέχουν στους πελάτες και τους χρήστες περισσότερη άνεση, μεγαλύτερη υποστήριξη, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αυτά τα πλεονεκτήματα αποτελούν το μόνο σχετικό μέτρο.

ΑΝΕΣΗ

Η ικανοποίηση των χρηστών μας είναι πάντα προτεραιότητα για εμάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργαζόμαστε σε λύσεις προϊόντων που διευκολύνουν τις διαδικασίες εργασίας και δουλεύουν ακόμα πιο άνετα με τα προϊόντα μας. Η ψηφιακή συνδεσιμότητα που χρησιμοποιεί κινητές επικοινωνίες ανοίγει νέες ευκαιρίες. Στο πλαίσιο αυτό, η προσοχή εστιάζεται τόσο στη σωματική άνεση των οδηγών, που μπορεί να προκύψει για παράδειγμα από τις νέες θέσεις οδήγησης, όπως και στα ολοκληρωμένα συστήματα που εστιάζουν στον χρήστη αυξάνοντας τη φιλικότητα προς αυτόν. Για παράδειγμα, η εικονική πραγματικότητα απεικονίζει το πραγματικό περιβάλλον και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιεί τα προϊόντα χωρίς να τα εκθέτει σε κινδύνους βροχής, χιονιού, θερμότητας ή ασφάλειας. Χάρη στις επεκτάσεις στο οπτικό πεδίο, ο χρήστης αναγκάζεται να αλλάζει τη θέση του λιγότερο συχνά. Τα νέα συστήματα βοήθειας διευκολύνουν το χειρισμό και μειώνουν τον αρχικό χρόνο εκπαίδευσης στην συσκευή. Οι λύσεις διαχείρισης στόλου της PALFINGER βελτιώνουν την επισκόπηση των υφιστάμενων εργασιών και οχημάτων, καθώς και την ανάπτυξη των εργαζομένων και του εξοπλισμού. Τα ολοκληρωμένα συστήματα βελτιστοποιούν την επικοινωνία και την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του διαχειριστή στόλου και του χειριστή. Αυτό διευκολύνει τον προγραμματισμό μειώνοντας τις χρονοβόρες, χειροκίνητες δραστηριότητες συντονισμού και διαχείρισης.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Η επαγγελματική και αξιόπιστη υποστήριξη είναι άκρως απαραίτητη στις καθημερινές εργασίες και αποτελεί ένα δυνατό σημείο της PALFINGER. Σχετικά με τις λύσεις υποστήριξης, ο κύριος στόχος μας είναι πάντα η γρήγορη, ευέλικτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με την καλύτερη τεχνογνωσία. Σε αυτή την κατεύθυνση, ένα βασικό θέμα είναι η προληπτική συντήρηση. Οι τηλεματικές μας λύσεις  εμφανίζουν όλα τα σχετικά δεδομένα στη δική τους δικτυακή πύλη, έτσι οι διαχειριστές στόλου και οι χρήστες ενημερώνονται πάντα για την τρέχουσα κατάσταση των μηχανημάτων. Αυτό ελαχιστοποιεί τις μη προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας του μηχανήματος και βελτιστοποιεί τη διαχείριση των ανταλλακτικών. Ο διαχειριστής στόλου έχει επομένως στη διάθεσή του μια επισκόπηση των ημερομηνιών εξυπηρέτησης καθώς και  των προσεχών εργασιών συντήρησης για κάθε συσκευή. Οι χρήστες μπορούν να προγραμματιστούν άριστα και να αποφύγουν περιττούς χρόνους αδράνειας. Όταν σε απευθείας σύνδεση, εμφανιστεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα σφάλματος, ο διαχειριστής στόλου μπορεί αμέσως να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με τη δράση που πρέπει να ακολουθήσει και τον τρόπο με τον οποίο το σφάλμα αυτό επηρεάζει την υπόλοιπη λειτουργία. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθορίζεται εάν το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί από τον οδηγό ή αν το όχημα χρήζει επισκευής από συνεργαζόμενο σέρβις. Τα συνδεδεμένα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προγραμματιστούν καλύτερα οι εργασίες συντήρησης ή επισκευής και να διορθωθούν τα λάθη πολύ πιο γρήγορα. Αυτή η βελτιωμένη ικανότητα προγραμματισμού εξοικονομεί χρόνο εργασίας και βοηθά στην αποφυγή δαπανηρών επισκευών των οχημάτων ή ακόμα και παύσης των εργασιών.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η μακροπρόθεσμη επιτυχία των πελατών μας και των συνεργατών μας είναι επίσης και δική μας επιτυχία. Με τα ψηφιακά εργαλεία, κάνουμε την εργασία ακόμη πιο οικονομική, αποδοτική και αποτελεσματική. Μέσω της ανάλυσης των συλλεγόμενων δεδομένων, ο χρόνος διακοπής μπορεί να ελαχιστοποιηθεί ενώ  η απόδοση των μηχανημάτων και των χρηστών βελτιώνεται. Για τον υδραυλικό αρθρωτό γερανό, με το σύστημα οθόνης παρακολούθησης και καταγραφής του στόλου και του χειριστή, η PALFINGER έχει αναπτύξει δύο έξυπνα ψηφιακά εργαλεία που ενισχύουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Η πλατφόρμα δείχνει ποια μηχανήματα χρησιμοποιούνται και πού, και πόσο καιρό λειτουργούν. Το σύστημα επιτρέπει στους επί τόπου διαχειριστές να βελτιστοποιούν την χρήση των γερανών και τις διαδικασίες φόρτωσης σε μεγάλο βαθμό. Και οι δύο λύσεις προσφέρουν με μια ματιά όλες τις σημαντικές πληροφορίες και παρακολουθούν όλες τις δραστηριότητες των γερανών. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο στόλος είναι πλήρως συνδεδεμένος και παρέχονται όλα τα σχετικά δεδομένα εργασίας. Τα στατιστικά στοιχεία του χρήστη επιτρέπουν την εμφάνιση της χρήσης, του χρόνου αναμονής και του χρόνου αδράνειας. Συγκεκριμένες,  στοχευμένες προσεγγίσεις μπορούν να ληφθούν με βάση την αξιολόγηση, προκειμένου να ενισχυθεί η συνειδητοποίηση της βέλτιστης συμπεριφοράς οδήγησης μεταξύ των χρηστών. Ο γρήγορος εντοπισμός των συσκευών μέσω GPS επιτρέπει τον βέλτιστο και αποδοτικό σχεδιασμό ανάπτυξης καθώς και τον έλεγχο του στόλου. Η μεγαλύτερη διαφάνεια συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της αποτελεσματικότητας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια στον χώρο εργασίας υπήρξε πάντοτε βασική προτεραιότητα για εμάς. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες και οι συνεργάτες μας εμπιστεύονται και εμάς σε αυτόν τον τομέα. Η αυξημένη ασφάλεια στην εργασία και ο μικρότερος κίνδυνος ατυχήματος αποτελούν κατά συνέπεια σημαντικά επίσης σημεία όταν πρόκειται για την ανάπτυξη των νέων ψηφιακών εργαλείων. Τα νέα συστήματα απεικόνισης και ελέγχου επιτρέπουν στους χρήστες να παραμείνουν εκτός επικίνδυνων περιοχών κατά την χρήση. Οι κίνδυνοι ελαχιστοποιούνται με την απλούστερη λειτουργία, τις σημαντικές επεκτάσεις του οπτικού πεδίου και την προσθήκη εμφάνισης λειτουργιών, όπως η κατάσταση κλειδώματος. Μια άλλη πτυχή είναι η μείωση του κινδύνου κλοπής, η οποία οδηγεί σε δραστικές καθυστερήσεις κατά την χρήση καθώς και σε σημαντικό κόστος. Και εδώ έχουμε αναπτύξει λύσεις. Εάν τα μηχανήματα μετακινούνται χωρίς άδεια, ο κάτοχος ενημερώνεται αυτόματα. Γεγονός που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο κλοπής. Μια παράπλευρη πτυχή είναι ότι τέτοιου είδους προστασίες εναντίον κλοπής ενδέχεται να έχουν θετικό αντίκτυπο στα ασφάλιστρα.