Τα προϊόντα CAT® αποκτούν νέα εμφάνιση

Τα μηχανήματα, οι κινητήρες, οι γεννήτριες και τα εργαλεία της Caterpillar σύντομα θα αποκτήσουν νέα όψη: η Caterpillar αντικαθιστά το τωρινό σήμα κατατεθέν “Power Edge” (το εμπορικό σήμα της Cat σε μαύρο φόντο με μία κόκκινη διαγώνια γραμμή)  με ένα νέο δυναμικό γραφικό σχέδιο που ονομάζεται «Cat Modern Hex”.
 
To σχέδιο Cat Modern Hex συνδυάζει το παραδοσιακό εμπορικό σήμα Cat και τα ονόματα των μοντέλων των προϊόντων με ένα έντονο, τρισδιάστατο κόκκινο εξάγωνο, το οποίο εμπεριέχει ένα κυψελοειδές μοτίβο μάσκας. Το κόκκινο χρώμα επιλέχθηκε ως σημείο αναφοράς στα γραφικά που χρησιμοποίησε η Cat στα πρώτα της μηχανήματα, το 1925.

Το Cat Modern Hex σχεδιάστηκε από την ομάδα βιομηχανικού σχεδιασμού της Cat. Σύμφωνα με τον Ed Stembridge, Διευθυντή Ταυτότητας Προϊόντων της Cat, στόχος ήταν η δημιουργία ενός λογότυπου με εξέχουσα αίσθηση και όψη. « Όταν συνδυάζεις το σχέδιο Modern Hex με τον ξεχωριστό και μοναδικό σχεδιασμό των προϊόντων Cat, αμέσως υπενθυμίζεις και οπτικά στους πελάτες της Cat, ότι αγοράζουν και χρησιμοποιούν τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.»
Πέραν των μηχανημάτων, γεννητριών και κινητήρων, το νέο εμπορικό λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί και στις συσκευασίες ανταλλακτικών της Cat, καθώς και σε πληθώρα άλλων προϊόντων, όπως παιχνίδια και μοντέλα κλίμακας. Το λογότυπο ωστόσο δεν θα ανανεωθεί σε προϊόντα, τα οποία έχουν πλέον τεθεί εκτός παραγωγής.

Αναζητήστε το νέο λογότυπο Modern Hex σε όλα τα μηχανήματα Cat - τελευταίας παραγωγής – μέσα στο προσεχές διάστημα, καθώς η Caterpillar θα ανανεώσει ολόκληρη την σειρά των προϊόντων της έως τις αρχές του 2020.